Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota za Tobą

Byłeś tu jeszcze przedwczoraj
dziś nie ma Cię
widzę tylko upiora
tej chorej samotności
Tęsknię, z tęsknoty wariuję
I wciąż nie pojmuję
Jak możliwe jest to,
że co dzień spotykać muszę ludzi tak wielu,
którzy nic dla mnie nie znaczą
A Ciebie widzę zawsze zaledwie tylko chwilę,
o którą zawzięcie muszę walczyć.
Niesprawiedliwa i okrutna rzeczywistości!
Ranisz głęboko, jak przejmujące zimno
- do szpiku kości.

24 187 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
  • 3 November 2010, 11:13

    samotność w tłumie ...