Menu
Gildia Pióra na Patronite

Papier

Byłeś dla mnie jak świeżo wydrukowany papier
Tak ciepły przez chwilę, że zawsze gdy dotykałam to się dziwiłam.
Jednak każdy papier stygnie tak szybko,
że zanim się obejrzałam, to Ciebie już nie było.

5143 wyświetlenia
56 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    29 November 2016, 21:58

    Wymowny mini.
    :)