Menu
Gildia Pióra na Patronite

praw­da kłam­stwa

bylejakość
o nędznej podszewce
za nogi złapane
kulawe szczęście
najgłośniej zawodzi
pierwsze grając skrzypce

to dobrze
że kobiety noszą piersi przy sobie
piersi powinny mieć właściciela
zawsze w jednej osobie
farbowane blondyny
to tylko bardziej
sztuczne dziewczyny

nie kolor włosów
rozum zdobi

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!