Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wada serca

Byłam pewna, że w życiu prawdziwie kocha się raz, dopóki nie zakochałam się w Tobie - po raz drugi, trzeci, czwarty, piąty ...

I wiesz pomimo tego, że obiecywałam być wredna i okrutna - złamałam moją zasadę. Znów się zakochałam w Tobie. Nie umiem tego wytłumaczyć ale jest mi tak dobrze. Czuję Twoją obecność w każdej chwili i miejscu. Gdy śpię, wiem że czuwasz nade mną. I choć w przeszłości bolało... jestem Kobietą, która przyszła na świat z wadą serca...

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!