Menu
Gildia Pióra na Patronite

Była sobie myszka mała która na drzewo upadła. Dzięcioł siedział na gałęzi i tylko patrzył z góry. Myszka która ledwo się trzymała chyba nożne złamała. Pomocy wolała A tu nagle gasienica się nią zainteresowała i do lekarza zaprowadziła. Myszka cała zadowolona że pomocy dostała tylko na lewą nożke kulala. Miesiąc w domu siedziała A potem sobie skakala.

314 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!