Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolna Wola Pana Bola

Był Pan Bolo, Bacharzyniok
Była Astka Piechocino.
Był uczuny w piśmie człowiek
I Terenia mocno w mowie.
Każdy wole wolnum mić chcioł
Nik ij ni mioł - Bolo mioł

Bo nieważne czy istnieje
Tyn jum mo kto ostro chleje.

Tak przynajmni mu sie myśli
Postawta my wino...
Najlepi ze wiśni!

51 613 wyświetleń
595 tekstów
70 obserwujących
  • 24 June 2018, 09:42

    Dowiedziono, że alkohol spowalnia reakcję, możliwe że wolę też. ;)
    Pozdrawiam. :))