Menu
Gildia Pióra na Patronite

W przypływie świątecznych refleksji 🌲

Być ułomnym nie znaczy być głupim
Ułomność idzie w parze z biegłością
Umysłu ograniczony jest ten w logice
Traktując normalnego jak dziecko

Po fakultecie nie jest się dorzecznym
Kpiąc sobie z cudzego nieszczęścia
Nie widząc siebie samego z boku
Nie stajesz się bliźnim dla słabszego

93 846 wyświetleń
903 teksty
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!