Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burzliwy sen

Burzliwy sen przyniósł
szarady uczuć rozwiązanie
w międzyczasie
sprzedajesz mi fałsz,
i z czasem zgubiłeś mnie miedzy stacją
być, mieć a chcieć
dlatego w banale słów
szukaj dalej tej jedynej..
oazy swej wyśnionej
wśród malw strzelistych malowanej
bez mego cienia
bez mojej dłoni
znajdź
kochaj
i bądź
- Spełniony -

130 922 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!