Menu
Gildia Pióra na Patronite

bujam się we wspomnieniach
na łące opisanej z marzeń,
czekam na własne życzenia,
by podążyć gdzieś dalej

przechodzę przez własne życie
w chwilowej sztuce desperacji,
niech nie rodzą się zmartwienia
z jednostkowych komplikacji

bujam się nad przeszłością
na historii opisanych matni,
gdzie wciąż tkwią cierpienia
tam uśmiech się rozjaśni

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!