Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Melodia duszy "

Budzisz mnie pięknym snem
Oplatasz spojrzeniem ciało me
Czule całujesz na powitanie
Twój ciepły oddech na dłoni czuję
Krew we mnie pulsuje
Otwieram oczy czy śnię?
To nieistotne jest
Słońca promienie łaskoczą duszę
Takie poranki lubię najbardziej.
Zaparzasz kawę...
Włączasz muzykę...
Twój przyspieszony oddech słyszę
Cztery pory roku...w tle
A ja chcę...Być piątą dla Ciebie
Na każdy dzień
Uśmiechasz się...
Twoje pragnienie rośnie...
Bardziej ma się ku wiośnie?
Wiem, to tylko sen....
Nie chcę budzić się

A jednak...
Wstaje nowy dzień

15.11.2020
08:32

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!