Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tam gdzie mnie nie ma

Budzę światło
Mam zwiędłą duszę
Kim jestem...?
Jak myślisz?
Kochanie jestem szalona!
Wszędzie tam gdzie mnie nie ma.
Odbijam się od dna.
Gonie za światłem.
Me skrzydła uwierają,
Już nie ponoszą mnie w nieba błękit.
Może tak, może nie.
Zapraszam pod pokład!
Wszędzie tam gdzie mnie nie ma,
Samotnie dni są moją własnością.
Samotne dni są w porządku.
To najsamotniejszy dzień mojego życia.
Jeśli umrzesz, umrę z Tobą.
Mam nadzieje na przetrwanie.
Wszędzie tam,
Gdzie mnie nie ma....

2007

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!