Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Haust.

Budzę się
Piąta nad ranem
Z zewnątrz szarość
Jak ja

Nie myślę
Nie mam czasu
Nie chce mi się
Nie czuję

I tak dzień cały

Czasem
Raz na tydzień
Nakrzyczę na kogoś
Odepchnę

Czasem
Raz na miesiąc
Kogoś przytulę
Lecz tylko w myślach

Krok do przodu
Dwa w tył
Gdzieś to już słyszałem
W radio

Chyba nawet żyję
Tak myślę
Muszę uważać
Bo życiem się
Zachłysnę

https://www.youtube.com/watch?v=MkFQHScyti0

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Martini2726

    6 June 2017, 01:01

    Podoba mi się. :)

  • scorpion

    13 October 2016, 13:27

    Numer konta wyślę na privie ;)

  • fotograf

    13 October 2016, 12:27

    Tak trzymaj, kupiłem z przekonaniem.

  • silvershadow

    24 September 2016, 11:58

    Bardzo dobry tekst.

  • Naja

    21 September 2016, 23:14

    Tacy jesteśmy. Nastojowi, refleksyjni, uwarunkowani... :-)))

  • onejka

    21 September 2016, 10:05

    lubię takie...rozrachunkowe