Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Brzmi czasem banalnie
Nieprzekonująco
Mieć nadzieję
Twierdzą
A ja jednak jestem
Tak pewna swego
Że to niezbędnik
Mojego codziennego rejsu
Zamierzeń i zmierzeń
Nawet kruchych zwierzeń
Niezłudna
Nieprzebiegła
Podniebna za to
Nadzieja
Serca mojego mocy
Nie opuszczaj
Niezmiennie zdumiewaj
Przyciągaj Błękit
Rozposcieraj Zieleń
Bądź zaskakuj
Jesteś mi potrzebna
Do tak zwanego
Szczęścia

578 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!