Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie bez Ciebie to tylko strata

Brakiem Twych uczuć łzami zalany
W głebi serca zostałem schowany

Nie wiem co dziś dzieje ze mną
Dokoła mnie czai się ciemność

Ciemność przytłacza stęsknione serce
Brakiem Twych uczuć zamknięte w rosterce

Płacze i tęskni choć wiem dlaczego
Lecz nie można winić serca mojego

Że tak cię kocha i płacze za Tobą
Wszak jesteś dla niego kochana osobą

Liczysz sie Ty nikt więcej inny
Miłosci kwiat, anioł nie winny

Kochać Cię będę do końca świata
Życie bez Ciebie to tylko strata

50 967 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
  • agniecha1383

    25 April 2012, 00:20

    więc czytaj:) byłam tam:)

  • Archangel_Marco

    25 April 2012, 00:10

    Każdy ma własną interpretację.

  • agniecha1383

    25 April 2012, 00:06

    odpowiem...ale jeśli źle zinterpretuję?Czy i ja zostanę skazana:)

  • Archangel_Marco

    24 April 2012, 23:59

    Zgodzę się, zdecydowanie szczególny to styl, choć po prostu dziś się wyróżnia.

  • agniecha1383

    24 April 2012, 23:56

    właśnie między innymi i o tym...a jakże tyle że nie dam opinii...zbyt często bym się powtarzała ale jest taki jak myślę:) Masz naprawdę szczególną pisownię i talent:)

  • Archangel_Marco

    24 April 2012, 23:53

    A swoją drogą... mój nowy wiersz czytałaś?

  • agniecha1383

    24 April 2012, 23:51

    Pięknie choć smutno tu...jakoś tak stęsknieni:)

  • Archangel_Marco

    24 April 2012, 23:49

    Czy ja wyglądam na takiego, co się dołuje...? ;)

  • agniecha1383

    24 April 2012, 23:49

    co to za dołek?:(

  • Archangel_Marco

    24 April 2012, 23:36

    Obaj oszaleliśmy, przyjacielu.

    Mogę podpisać się pod tym wierszem, psiakrew...
    Ale... łeb do góry. Zwyciężymy, bo to wojna. A jak nie my wygramy, to kto?