Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak akuszerka

Brak formalności
Ręce pełne pracy
Silne sprawne
Akuszerka wyciągająca na
Nowy świat człowieka
Formalności
Data narodzin
Brak podniosłości
I zbędnego patosu
Cisza
Zostaje sam grabarz

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    7 July 2016, 02:59

    Dzięki :)

  • Emilia Szumiło

    5 July 2016, 20:11

    a mi się podoba