Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Boże najjaśniejszy
Oświetl kłamstwo
bym mógł je dostrzec
I daj mi siłę
bym zdołał po nie nie sięgnąć.

Boże najczystszy
Nie pozwól
bym się własną krwią splamił.

I błagam Boże nie mów,
że pragnę czegoś co nie istnieje.
Błagam nie mów,
że kocham coś złego.

Zniszcz Boże bezradność
wiodącą mnie do piekieł.
I otul przekonaniem
o sensie świata.

7753 wyświetlenia
72 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!