Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Syrii

Boże drogi
Nie bądź już
Tak miłosierny
Bądź karą sprawiedliwą
Pamięcią i prawdą
Sądem za życia
Pomnikiem przykazań
Szeregiem znaków
Twego istnienia
Jak krzew gorejący
Bądź

I zgnieć bo nas zgniotą
I ocal
Wszak wedle Ciebie
W Syrii
Pokornie żyjemy

76 499 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!