Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boli,
wiję się w cierpieniach.
Myśli moje krążą wokół tego co zrobiłam.
Ciałem obecna lecz dusza...
ha, dusza uleciała ze mnie niczym powietrze z przebitej opony.
Zabiłam Twe uczucie.
Dlaczego?
Pytasz...
Odpowiedź jest prosta, a zarazem trudno mi się z nią pogodzic.
Pokułeś mnie prawdą,
jako jedyna osoba nie bałeś się powiedziec prawdy o mnie.
Jednak kolce zadawane przez Ciebie są niczym
z potwornym cierpieniem jakie przeżywam teraz.
Boli,
rozstanie boli postokroc bardziej.

4124 wyświetlenia
64 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!