Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikt

Boli mnie żołądek, głowa...i serce. Ścieżkami ze snu chadzają we mnie wspomnienia. Bajkowy świat wypełnia me wnętrze a ja...chcę ocalić siebie od niewidzenia... Złotą aureolę mam na głowie. Trzepotem swych skrzydeł przeganiam złe dni i tylko nie wiem...dlaczego dziś po policzku płyną tak słone łzy... Mówiłaś. Widziałaś. Chciałaś. Uśmiechem witałaś noc. Cisza. Cztery ściany. Muzyka. Odszedł. Kto? - Nikt.

3468 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących