Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość zagoi rany


bolesne tak długo jak pamięć trwa
nie chcesz a kręci łza
niespełniona
zostawia w sercach ślad

wiesz szczęściem jest kochać
wtedy w ramionach calutki świat
jak kwiat cudnie pachnie
do ciebie też przyjdzie

czekaj cierpliwie
coraz bliżej

Krystyna Sz. 01.11.2014r.

75 676 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    10 November 2014, 18:30

    Dziękuję Klaudio za słowa...pozdrawiam :)

  • bajdewind

    9 November 2014, 22:09

    Czekaj.. ale po cichu.. by nie speszyć miłości.

    Czytałam z lekkością. Podoba mi się. :)

  • krysta

    3 November 2014, 20:06

    Dziękuję Ewelino za słowa...
    Wszystkim za czytanie i pozostawione ślady wizyty...
    Miłego wieczoru ;)

  • Elizabetta

    3 November 2014, 14:46

    Bardzo ładny Krysiu:)

    Promiennego dnia:)