Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ból.
Nie ma mnie.
Jest tylko on
I powolna duszy mej śmierć.
Wołam
Lecz nikt nie słyszy rozpaczy
Nikt nie widzi jak konam
Jak krwawymi łzami płaczę.
Odpływa mój cały świat
I sen mnie kusi wiecznością
Lecz strach i ból mnie trzymają
Nie dają mi odejść z radością.
I dłonie wyciągam drżące
I proszę o chwilę wytchnienia
By wziął ktoś mą duszę w ramiona
I przyniósł jej moc ukojenia…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • 3 June 2010, 20:06

    Piękny wiersz :) ogromny plus, bo aż się wzruszyłam ;(
    Pozdrawiam :)