Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam argumentów,by potwierdzić siebie

Boję się
Więc człowiekiem jestem
Chyba

Z żebra stałam się ludzka
Z ust i ciała grzeszna

Tylko serce mówi
Że człowiekiem jestem
Chyba

Postawiłam stopę
I oplótł ją wąż

Potykałam się o siebie
I wznosił mnie wiatr

Może jestem ludzka
Może aż człowiekiem jestem

Szukam argumentów, by
Potwierdzić siebie

Upadam i wstaję
Więc jestem ludzka

Jestem

18 031 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 4 February 2013, 22:44

    (skłaniam się do pesymizmu
    i egzystencjalizmu

    ale mało jeszcze wiem)

  • 4 February 2013, 22:27

    Sceptyzmem nie operuję, bo znawcą nie jestem

    ale akceptuję i wytrwale przyglądam się drugiemu

    do kiedyś, .m

  • 4 February 2013, 22:08

    Dlaczego więc próbuję
    nie korzystać z tego, że dano mi ciało
    i nazwano człowiekiem?

    Bo nazwa to jeszcze nie wartość.

  • 4 February 2013, 21:59

    staram się udowodnić
    bycie, .m

  • 4 February 2013, 21:11

    Dziękuję, Słońce :)

  • Pechowa_

    4 February 2013, 21:06

    Upadam i wstaję
    Więc jestem ludzka

    Świetne...