Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Piszę tylko dla S(C)iebie "

Boję się takich wyznań
Przyznać do nich się muszę
Piszę tylko dla S(C)iebie
Jestem / byłam w potrzebie
Grzebię/grzebałam w przeszłości
W geologa się bawię / bawiłam
Świata tym nie zbawię / nie zbawiłam
Szkielety i ości już nie straszne takie
A może...Upiory pouciekały
Zmieniłam Siebie i Świat cały...
Wyglądam inaczej - mniej płaczę
Świat promienieje
Czytam, piszę, że kocham...
Mój Świat się śmieje...
A ja z radości promienieję

....
Kiedyś

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!