Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Boję się tak jak Ty
spojrzeć w oczy bratu i siostrze
by nie pozbawić się życia

czekam tak jak Ty
kiedy skończy się odwieczna wojna
i nastanie świt

wierzę tak jak Ty
że dożyjemy dnia w którym
przestaniemy bać się oddychać

Anna Grzywna

24 017 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!