Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naiwny

Bóg dał Ci szczęście abyś je zmarnował
Bóg dał Ci wiarę byś jej nie dochował
Bóg dał Ci miłość abyś jej żałował
Bóg dał Ci prawdę byś kłamać próbował
Bóg dał Ci myśli byś głęboko schował
Tak Bóg dał Ci wszystko co potrzebne nie jest
Byś myślał ze władze nad życiem posiadasz
Czyż w grze tej asy u innego gracza?
bądź zdrów naiwny… pas. To tylko rada.

117 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • badwolf

    16 July 2010, 22:17

    Swietny poczatek, naprawde dobry, jednak dopracowalbym koncowke