Menu
Gildia Pióra na Patronite

statua istnienia

bo we mnie jest miłość
jakiej się nie spodziewasz
bo we mnie jest wierność
jakiej jeszcze nie znasz

bo we mnie jest serce
które płonie i słucha
Twojego głosu namiętnie
bo we mnie szaleństwo

na Twoim punkcie
i cały mój świat
do góry nogami stoi
kiedy na Ciebie patrzę

bo we mnie jest uśmiech
z którym co dzień zasypiam
i budzę się skoro świt
z radością że Jesteś ze mną

bo we mnie jest tęcza
kolorowa której nic
na czarno nie zamaluje
bo miłość jest statuą...

istnienia

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!