Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo tylko Ona mi została.
Gdy słyszę Jej głos wraca mi chęć co życia.
Jest jak latarnia oświetlająca moją mroczną drogę życia.
Jest jak łabędź opiekujący się brzydkim kaczątkiem.
Jest każdą gwiazdą na nocnym niebie.
Studnią na pustyni.
Szalupą ratunkową na środku oceanu.
Dobrym słowem.
Śmiechem.
Marzeniem.
Myślami.
Tęsknotą.
Pragnieniem.
Miłością.

17 575 wyświetleń
166 tekstów
54 obserwujących
  • anna kowalczyk

    30 November 2010, 02:31

    ..piękne...:)