Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo rozumiem - odpuszczam.
Odpuszczam naszym
oraz w tobie, winowajcy.
Odpuszczam moim i winowajcy w sobie,
robiąc miejsce na
cud dnia powszedniego - uważność.

Na światów delikatność,
ślubuję zważać ostrożnie.
A miejsce na czułość
wypełniać czułością.
I nie deptać, nie palić, nie bić,
ale stąpać, świecić,
oraz dzwonić w dzwony !

3229 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!