Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

bo jesteś snów spełnieniem
więc w bezsenne noce
uwlelbiam patrzyć jak śpisz
przytulona do mego serca
i włosy palcami plątać
tęsknotą wieczną
bo leżysz obok
w kuchni kawę robisz
suszysz włosy
a ja tęsknię
nawet o oddech
zbyt daleko
chwilą bez końca
zostań

15 331 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!