Menu
Gildia Pióra na Patronite

bo jeśli pytasz o jesień
to są suche róże
przedmioty do których gadam
złotym kurzem

bo jeśli pytasz o jesień
to są buty podkute
w których diabełek odtańczy
wieczorną pokutę

27 757 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący