Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Nieistniejące Ty~~

Bo chwile z Tobą są jak drobne łzy
Płyną powoli mając gorzki smak
Bo Ty jesteś jak róża
Albo masz kolce albo wabisz zapachem
Bo Ty jesteś jak deszcz w letni poranek
Wychodzi tęcza lub rozpoczyna burza
Bo Ty masz coś na co określenia nie ma
Kochasz Zdradzasz Nienawidzisz Zabijasz
Bo Ty jesteś kawałkiem nie do sięgnięcia
Schowanym w tajemniczej kryjówce

Bo "Ty" nie istniejesz

1665 wyświetleń
35 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!