Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blask Twoich oczu...

Błysk Twoich oczu światłem moich dni
Nikt Twej obecności nie zabierze mi
Będziesz w mym sercu teraz i na zawsze
Przy Tobie wszystko wydaje się jasne

Nic już nie zmieni biegu mego życia
Przed Tobą nie mam nic do ukrycia
Jesteś wspaniały sam o tym wiesz
Dla Ciebie jest ten krótki wiersz.

830 wyświetleń
12 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!