Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ten czas

Blisko a jednak tak daleko!
Te czasy takie dziwaczne.
Krok za krokiem, ślad za śladem,a Ja ciągle mknę.
Noc coraz ciemniejsza a zarazem bardziej delikatniejsza.
Wtopie się w twe pragnienia, obejmę twe marzenia.
Nie oddam! Nie wypuszczę! zabiorę i schowam by mieć je dla siebie.

Ten czas jest dla nas!
Pomimo przeszkód całego świata, my wygramy i tak łatwo się nie poddamy!
Obejdziemy te uroki, obejdziemy wszystkie przeszkody , bo my jak światy dwa nierozłączne
rozdzielić sie nie damy, bo bardzo się kochamy!
Świat pędzi bez wytchnienia, a my stać będziemy w naszych marzeniach.
Ten czas jest tylko dla nas !

261 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!