Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błękitne oczy
Błyszczały
Gdy było dobrze
Chciały się wiecznie bawić
Się zabawiły i
Zgasły
Gdy zapadł mrok

9975 wyświetleń
99 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!