Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błagam o przebaczenie

Błagam o przebaczenie
Proszę cię wróć
Nie zapominaj o mnie
Bez ciebie umieram
Z tęsknoty i żalu
Ogarnia mnie pustka
Życie bez ciebie
NIE JEST ŻYCIEM
DNI KWESTIA CZASU
By czekać na ocalenie
Nadchodzące wraz ze snem

57 649 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!