Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błagam o przebaczenie

Błagam o przebaczenie
Proszę cię wróć
Nie zapominaj o mnie
Bez ciebie umieram
Z tęsknoty i żalu
Ogarnia mnie pustka
Życie bez ciebie
NIE JEST ŻYCIEM
DNI KWESTIA CZASU
By czekać na ocalenie
Nadchodzące wraz ze snem

Wróć do mnie...tak bardzo chcę,abyś znowu była obok!!

57 334 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!