Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blady świt
rozpoczyna nieśmiałe słońce
Delikatne promienie
rozpuszczają mleczna mgłę
Krople rosy
spociło się już powietrze
Klekot bociana
pora już na śniadanie
Słychać pszczołę
kwiaty otworzyły już kielichy

103 450 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • motylek96

    20 April 2014, 11:49

    hm jakby to określić, delikatny dziś twój wiersz