Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bierzesz moje ręce i wplątujesz w swoje,
w tej chwili zmieniło się całe życie moje.
Muskasz delikatnie mnie wargami,
chce byśmy zostali sami.
Teraz dla mnie tylko Ty się liczysz,
przy Tobie moje serce strasznie milczy ...
bo zabierasz mi dech w piersiach, ale
cóż potrzeba więcej gdy jesteś dla mnie
jak powietrze. No, i co ja teraz zrobić mam,
Ty odszedłeś ja oddychać przestałam.

5236 wyświetleń
57 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!