Menu
Gildia Pióra na Patronite

białe ściany
niejasnych myśli
zataczają koło
dzielą bezdechy
skraplają smutki
wielościan
wśród prostych
na prostą nie wyjdzie
zbyt wiele krawędzi
wywodzi w pole
myślenia.

4498 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!