Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skutki przywiązania

Białe róże w moim sercu
układają się stosami,
jedna za każdą nieszczęśliwą relację,
wszystkie z kolcami.
Niby już uschnięte,
ale niczego nie nauczyło się serce.
Dochodzą kolejne,
z tępym bólem,
czasem i łzami.
Mimo to ja ciągle wierzę,
wierzę, że ci ludzie,
ci następni,
nie będą tacy sami.

10 909 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!