Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niemy Krzyk

Białe pasma
poukładane
w fali przypływu
nie tknięte.
Niemy krzyk
pozostawia ślady
budząc duchy
przeszłości .
Tylko sakralny powiew
wita me ciało w ciszy
istnienia z braku
istoty dalszego
zrozumienia
duchowej egzystencji.
Gdzie martwe drzewa
zroszone krwią
głupoty rzeki
ludzkich poczynań.
Daremne ofiary iluzji
idących do otchłani
niebytu zapomnienia.
Więzieniem bycia sobą
w klatce ekstremalnego
życia... by być i żyć...

Z cyklu było sobie życie ...

http://www.youtube.com/watch?v=8RsYOKPeylk

52 550 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!