Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli więzienie

Bezszelestny wspomnień mych
Wrzask, myśli więzienie
Co serce pełne marzeń tych
Wiecznych skazało na utrapienie

Ginie, jutra nie widząc
Gwoźdźmi słów przybijane
Nadzieją łez krwawiąc
Ciche to umieranie.

9530 wyświetleń
111 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!