Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsenność.
Błądzę po pokoju z wspomnień
Rzucam w kąt sercem

Myśl ciężka spada mi na głowę
Chłodu i ciepła brak mi naraz

Nie po drodze mi z sobą

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!