Menu
Gildia Pióra na Patronite

Motywy Życia.

Bezpieczeństwo, to podstawa, jeśli chodzi o najbliższych
I zapamiętaj to po Twój ostatni wydech
Nie pozwól nigdy, żeby ktoś to zniszczył
To, co Tobie co dzień dodaje skrzydeł

Rodzina i pasja, przyjaciele nieliczni
Ludzie, którzy dzielą Twoje poglądy
I czasem przez palce i musisz coś zmilczeć
I tylko dlatego, żeby było dobrze

Lecz miej swoje zdanie i żyj według zasad
Nie strać na amen własnej godności
Choć bywa ciężko i zmęczony upadasz
Powstań i daj upust swojej złości

To w oczach jedynej odnajdź tą siłę
To w oczach wykrzesaj iskrę zapalną
Bo nikt tego nie wie, jak na prawdę żyjesz
Wstań i walcz, wstań bo warto.

43 927 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!