Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezcelowe tęsknoty

Bezcelowe tęsknoty
wyrosły na mej pościeli,
otulają złudnym ciepłem dokładnie..
czasem szczypią i kłują na przemian to razem..
mamiąc serce moje
zamglonej przeszłości obrazem

130 922 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!