Menu
Gildia Pióra na Patronite

zimowa nostalgia

bezbarwność otula zwykły bieg wydarzeń
próżnia w czterech ścianach przytłacza izolacją
czas wlecze się w żółwim tempie nadzieje
topią się jak płatki śniegu w realizacji pragnień
bierny prospekt ginie w kapsule czasu
wiosna nie śpieszy się wcale z nadejściem
dopuszcza ponownie do głosu jesień

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!