Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cukrowa Księżniczka

Bez słuchania mgłą okryte.
Ręce z wosku.
Rzęsy długie niczym z piór.
Usta plastikowym pędzlem malują ci twarz.
Wiesz w ogóle kim jesteś?
Może już nie wiesz kto to "Ja" i zgubili
ci tożsamość.
Porcelanowe włosy i biała
cukrowa twarz.
W oczach otchłań zapatrzona.
Milczenie ubrane tylko w Ciszę.
Mówią. Rób co każą
Cukrowa Księżniczko.

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    21 April 2013, 10:39

    Dziękuję bardzo :)

  • topik

    20 April 2013, 23:00

    Cukrowa Księżniczko...
    Dobry wiersz :)