Menu
Gildia Pióra na Patronite

eVACUATIONEM

Bez dramatycznych gestów i wielkich słów
Przez most zwodzony szukam ucieczki
W fortecy obłudy podążam za prawdą -
co jest moją glebą, a co rzeczywistością?

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących