Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpowiedź

będę twą gwiazdą na niebie
będę twą myślą dla ciebie

iskrą w sercu

będę twym natchnieniem
będę twym marzeniem

snem w snach

będę twym zauroczeniem
będę twym spełnieniem

muzą w wierszu

będę twym szaleństwem
będę twym przekleństwem

zadrą w duszy

ale twoją - nie

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    28 May 2020, 10:47

    Dziękuję, postaram się nie zawieść 💚

  • scorpion

    27 May 2020, 22:06

    Z początku takie: "Dobra, kolejny wiersz o miłości, no ale doczytam...", a potem miłe zaskoczenie ;) Niestety boję się, że przez taki ładny wiersz teraz będę czytał te o miłości, w poszukiwaniu... :/