Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ta miłość

Będę duchem, który nawiedza cię we śnie.
Przerażona będziesz całe dnie
Masz we mnie tylko złość.
A spokojny ze mnie był gość
Nie potrzebuję twoich łez, nie potrzebuję Twojej miłości.
Czekanie na Ciebie mnie strasznie złości
Mój boże, nie potrzebuję Ciebie
Zawsze miałem duszę, nie mam jej już dla siebie
Nie będę czekał na Ciebie, aż się zbliżysz.
Rany moje sercem zwilżysz
Mój boże, jak ból podnosi się.
Kocham i nie na widzę Cię
Wiem że krwawię, krwawię dla ciebie.
Jedyne co mam to tylko siebie
Nigdy nie będziemy, nie jesteś blisko mnie
czuję się dziwnie jak by ułomnie
To nie jest uczucie, na które czekałem
Sam nie wiem dlaczego tak długo wytrwałem
Jestem zbyt zmęczony, zbyt zmęczony
Dlaczego szukam żony?
Jestem ponad, Nie potrzebuję twojego współczucia,
Teraz ani Ciebie, ani Twojego zatrucia
Poderżnij mi gardło i wilkom mnie rzuć
Nie chcę już nic czuć, nic czuć
Więc najlepiej zabij mnie
Tylko proszę, niech to będzie we śnie

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • SamotnaDusza

    30 October 2020, 14:35

    Maciek Zz

    zadziałało pasuje jak ulał

  • Secret Reflection_35

    29 October 2020, 04:57

    Nie ta osoba
    Trzeba uważać komu oddajemy swoje serce i myśli wszędzie teraz tyle zakłamania

  • Maciek Zz

    28 October 2020, 20:58

    'Nie ta miłość'

  • Secret Reflection_35

    28 October 2020, 17:12

    👍

  • SamotnaDusza

    28 October 2020, 10:26

    Tytuł Sami nadajcie.

    najlepsiejszy wygrywa zapraszam. Sam jestem zbyt emocjonalnie związany, żeby Go zatytułować.